Coeurblonde producten | Beach treasure & Follow your heart

Coeurblonde-kettingen

Omdat wij zelf altijd extreem vrolijk worden van schattige verpakkingen vinden wij het extra leuk om onze eigen sieraden ook mooi te presenteren. Op de Sunday Market hebben wij een deel van onze collectie voor het eerst op bovenstaande wijze aan het  publiek laten zien en dat was best spannend omdat we erg benieuwd waren wat iedereen ervan vond. Gelukkig waren de reacties positief!

Bovenstaande kettingen maken onderdeel uit van onze Coeurblonde ‘Mon petit secret’  collectie die in totaal bestaat uit zes kettingen. De collectie bestaat uit verfijnde maar tegelijkertijd krachtige hangers vanwege de persoonlijke symbolische betekenis van de hanger.

beach-treasure

Met de ‘Follow your heart’ word je er altijd aan herinnerd dat je je eigen pad en gevoel moet volgen en het is een mooie reminder als je even deze richting kwijt lijkt te raken. De ‘Beach treasure’ herinnert ons aan de kleine en grote lessen die we tijdens ons leven leren en dat we deze eigenlijk als schat moeten ervaren en als het ware mee moeten bewegen met de golven van de zee.

Follow-your-heart

Alle kettingen en hangers uit de collectie zijn vervaardigd van sterling zilver met een laagje goud eromheen.

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *