Wonen | De schatten van mijn moeder

brocante-schatten-coeurblonde-1

Er is geen twijfel over mogelijk dat ik mijn liefde voor oude brocante spulletjes met een verhaal heb meegekregen van mijn ouders. Hun interieur bestaat voornamelijk oud oude spullen. Mijn smaak is heel anders maar bepaalde details en accessoires vind ik fantastisch en zou ik stiekem zelf willen hebben! Vooral spiegeltjes, prenten, lijstjes, vogelkooitjes, oude blikken & opbergers en items met rozen, vogeltjes en vlinders (waar mijn moeder net zo gek op is als ik) laten mijn hart sneller kloppen.

brocante-schatten-coeurblonde-2

Tijd dus voor wat brocante inspiratie! Alle ‘schatten’ op de foto’s zijn gevonden in binnen- en buitenland in brocante winkels, kringloopwinkels of op markten. Klik op lees verder om alle ‘schatten’ te bekijken.

brocante-schatten-coeurblonde-8

brocante-schatten-coeurblonde-7

brocante-schatten-coeurblonde-3

brocante-schatten-coeurblonde-6

brocante-schatten-coeurblonde-4

brocante-schatten-coeurblonde-5

brocante-schatten-coeurblonde-9

brocante-schatten-coeurblonde-10

brocante-schatten-coeurblonde-11

brocante-schatten-coeurblonde-12

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *