Recepten | Kikkererwtensalade met tomaat & koriander

kikkererwtensalade-coeurblonde-recept

Ik ben gek op kikkererwten! Verwerkt tot hummus of falafel maar ook gewoon onbewerkt in bijvoorbeeld een salade. Dit simpele recept maakte ik vaak tijdens de periode dat ik in Spanje woonde en is snel klaar en erg lekker! 

Wat heb je nodig?
Kikkererwten, linzen, cherry tomaten, koriander, olijfolie, chili olie (als je van pittig houdt), zout en peper. Was de koriander en snijd deze fijn. Was de cherry tomaatjes en halveer deze. Verder is het slechts een kwestie van alles bij elkaar voegen en even omscheppen. Je kunt de linzen ook weglaten en tonijn uit blik toevoegen en eventueel een fijn gesneden wit of rood uitje. Eet smakelijk!

1 thought on “Recepten | Kikkererwtensalade met tomaat & koriander

  1. camping spanje

    Nice bericht. I leren een ding moeilijker op verschillende blogs elke dag. Het kan de hele tijd stimulerend te lezen content materiaal van andere schrijvers en volg een beetje een ding van hun winkel . Ik zou liever voordeel om gebruik te maken sommige met de content materiaal op mijn blog of u niet geest. Natually ik geef je een link in uw net blog. Bedankt voor het delen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *