Pip Loves | Say cheese! Polaroid new style

polaroid-hema

Ik ben weg van alle foto apps op mijn iPhone maar deze, ik noem het voor het gemak even ‘Polaroid new style’ heeft mijn hart gestolen. Echt ingenieus! Het is weer spannend om een foto te maken want je kunt hem niet tig keer op nieuw maken (wordt een duur grapje) en het streven naar perfectie moet je ook echt loslaten.

Wat daarvoor in de plaats komt is spontaniteit en vrolijke spanning. Want hoe zou de polaroid eruit komen te zien als hij klaar is. Het leukste vind ik dat je direct ‘herinneringen’ aan mensen kunt meegeven. Ik gebruik hem bijvoorbeeld ¬†om foto’s van Olivier te maken terwijl hij bij zijn overgrootoma’s zit en dan krijgen ze de foto direct mee.

Mijn favo foto tot nu toe is dat ik voor het eerst met Olivier op het strand ben en dat Hans ons heeft gefotografeerd nadat hij net voor het eerst met zijn voetjes in de zee is geweest!

Ik heb hem gekocht bij, tja, waar anders de HEMA. Je kunt hem ook online bestellen via de site!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *