Coeurblonde producten | Sunday Market 4 augustus

COEURBLONDE-sunday-market-4-augustus

Aankomende zondag (4 augustus) staan we weer op de Sunday Market en daar hebben we ontzettend veel zin in! Volgens de laatste weerberichten wordt het een warme dag en dat betekent dat je een bezoekje aan de Sunday Market heerlijk kunt combineren met een relaxt middagje (of een picknick!) in het Westerpark! Ook zitten er op het Westergasfabriekterrein volop horeca gelegenheden (+ terrassen!) waar je heerlijk kunt vertoeven.

Een kraam in Coeurblonde style!
Tijdens de Sunday Market zullen wij een kraam in Coeurblonde style omtoveren tot vrolijk verkooppunt. Welke producten je er zult vinden? Onze Happy Quote Mugs, Candle Bags voor binnen en buiten met daarop vrolijke of inspirerende quotes, Postcard sets (nieuwe kaarten met CB ontwerpen zijn net klaar!), een deel van onze sieraden (zijde, goud en sterling zilver – kettingen, oorbellen & armbandjes), posters met mooie teksten of Coeurblonde illustraties, stickersets (nieuw!), Reframed fotolijstjes met dubbelglas en in diverse kleuren, Tea for Two, vintage look canvas labelsets met vlinders (merci, xxx, liefs, succes, love), Raw Canvas Quote Art, XL en mini moleskines in Coeurblonde style en zo kunnen we nog wel even doorgaan ;-)

coeurblonde-producten-collage

En ook dit maal zullen we cadeautjes natuurlijk met liefde mooi inpakken!
Wil je iets op maat bestellen en tijdens de Sunday Market afhalen? Dat kan! Stuur ons voor 1 augustus een mailtje op: coeurblonde@gmail.com

Zondag 4 augustus
12:00 tot 18:00
Westergasfabriekterrein Amsterdam
Toegang: GRATIS

Op www.sundaymarket.nl kun je meer informatie vinden over deze creatieve markt.

1 thought on “Coeurblonde producten | Sunday Market 4 augustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *