Food Hotspots Amsterdam | Foodware

foodware-take-away-amsterdam-coeurblonde

Als je in de Pijp woont ben je ongetwijfeld bekend met traiteurzaak Foodware, maar zo niet dan is dit een leuk adres om te onthouden voor wanneer je in de buurt bent!

foodware-2-take-away-amsterdam-coeurblonde

Naast heerlijk ogende (ik heb lang niet alles geproefd – maar wat ik geproefd heb was erg smaalvol!) maaltijden om mee te nemen of ter plaatsen op te eten, worden hier ook een aantal losse producten verkocht zoals bio drankjes en fudge. Wat hierbij direct opvalt zijn de prachtige verpakkingen. Alleen daarom al zou je hier een aantal lekkernijen meenemen.

foodware-3-take-away-amsterdam

Grappig is dat ik terwijl ik deze post schrijf tot mijn verrassing ontdek dat Foodware vier vestigingen heeft in Amsterdam! Naast de Pijp kun je terecht bij de vestigingen in het centrum, Oud Zuid en de Jordaan. Je vindt hier de exacte adressen. 

Foodware – Eerste van der Helststraat 63II – www.facebook.com/foodware

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *