Elle loves | Wishist juli

elle-wishlist-juli-2013-coeurblonde

Ik heb weer een aantal mooie spulletjes gespot. Hierboven kun je mijn wishlist van deze maand bekijken. Benieuwd naar waar je het kunt kopen en wat het kost? Klik dan snel op lees verder.

1. Olijvenboompje
Toen ik laatst ergens een mini olijvenboompje zag staan wist ik: dit is een plant voor mij! Naast dat ik ze erg cute vind ogen hebben ze ook weinig water nodig. Ideaal, want ik vergeet planten vaak water te geven. En dan is er ook nog een kansje dat ik ooit een olijfje van eigen boom kan eten. Can’t wait ;-) Te koop bij het tuincentrum.

2 & 3. Glazen boxen
Ondanks dat ik al best een verzameling glazen doosjes heb, wordt ik nog steeds hebberig als ik er een spot. Deze van Zara vind ik er leuk. Vooral de simpele langwerpige heb ik in gedachten al gevuld met mooie souvenirs en kleine voor mij bijzondere spulletjes. Beiden kosten 35,95 en zijn te koop bij Zara Home of via de webshop: www.zarahome.com

4. Porseleinen klok
Ik heb al zo lang dezelfde houten HEMA klok dat het tijd wordt voor een nieuw exemplaar. Ik heb er natuurlijk al lang een gespot waar ik maar al te graag de tijd op aflees: de porseleinen klok met fluorroze wijzers van Elke van den Berg. Maten, details en kleuren verschillen waardoor de prijs varieert. Voor meer informatie kun je kijken op www.elkevandenberg.nl

5. Stoere Kiboots
Ik ben gek op stoere enkellaarsjes en deze van Kiboots trokken dus al snel mijn aandacht. Elk paar is met de hand gemaakt van leer en handgewoven vintage tapijt en daardoor uniek. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten. EUR 199,95 via www.kiboots.com

6. Lakshmi Kajal eyeliner
Natuurlijke eyeliner waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren. Ik ben vooral benieuwd naar de kleur violet. Te koop bij Lavendula in de Westerstraat of via hun webshop www.lavendula.nl EUR 22,50

7. Chickpea Magazine
Superbenieuwd naar het vega tijdschrift Chickpea Magazine, dat vier keer per jaar verschijnt. De covers alleen al zien er prachtig uit. Nog niet in Nederland te koop. 17 pond. www.chickpeamagazine.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *