Coeurblonde producten | Cute stickervellen

coeurblonde-happiness-stickers

Vorige week waren ze klaar: onze Coeurblonde stickervellen (hieronder kun je ze in het groot bekijken) met door ons ontworpen stickers! We konden zelf niet wachten om ze te gebruiken en hebben dit dan ook afgelopen zondag op de Swan Market meteen gedaan tijdens het mooi inpakken van cadeautjes. Om vrolijk van te worden! Ik hoopte bij iedere aankoop stiekem dat het een cadeautje was omdat ik het zo leuk vind om dingen mooi te verpakken (en ja, dat werd in dit geval natuurlijk versterkt door de nieuwe stickers die echt een kers op de taart waren- al zeg ik het zelf ;-).

Het leuke van stickers is dat je ze voor heel veel doeleinden kunt gebruiken: het opleuken van je huis, werkplek, kantoor of agenda, het verspreiden van happiness middels wild-stickeren, het belonen van kinderen, het mooi verpakken van cadeautjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

stickers-coeurblonde

De achtergrond van de bovenste 9 stickers op het vel is wit, op de foto ziet dit er uit als grijs.

De Coeurblonde stickervellen bestaan uit 12 ronde stickers met een doorsnede van 60 mm die stuk voor stuk door ons zijn ontworpen. Eigen Nederlandse gedichtjes en quotes, vrolijke handgeschreven Engelse tekstjes, illustraties en journey stickers (die in lijn liggen met onze Journey kaartenset – waarbij we gebruik hebben gemaakt van stukjes uit foto’s die wij tijdens reizen en citytrips in diverse landen en steden hebben gemaakt).

Een stickervel kost EUR 3,95 en bestellen kan door een mailtje te sturen naar: coeurblonde@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *