Coeurblonde producten | In het atelier (fotoverslag)

coeurblonde-atelier-elle-pip-amsterdam

Aankomende zondag staan we (voor het eerst) op de Swan Market in Rotterdam en daar hebben we ontzettend veel zin in! Deze week zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen want een aantal van onze producten was bijna of compleet op. Kortom, we konden weer volop creatief aan de slag!

cadeautjes-coeurblonde-sticker

Tijdens het maken van nieuwe producten en het versturen van bestellingen en bestelde cadeautjes hebben we wat foto’s gemaakt zodat je even kunt meekijken en een stukje van Coeurblonde’s Monde kunt ervaren ;-) Ook kun je vast een aantal producten bekijken die we zondag (21 juli aanstaande) zullen verkopen in onze kraam. Klik op lees verder om het fotoverslag te bekijken. 

coeurblonde-cadeauservice-gifts-atelier

espresso-kopje-tekst-quote-coeurblonde-handmade

dromenvanger-postcards-by-coeurblonde

kleine-stapjes-quote-van-coeurblonde-op-candlebag

coeurblonde-kaarten-atelier-amsterdam

coeurblonde-cadeautje-en-dromenvanger-kaart

la-vie-est-une-aventure-mok-en-candlebay-by-coeurblonde

reframed-fotolijst-dubbelglas-coeurblonde

coeurblonde-kettingen-in-flesjes

bestelling-envelop-have-a-nice-day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *