Coeurblonde producten | Nieuwe kaarten(sets)!

catch-your-flow-postcards-coeurblonde

Echte kaarten versturen: wij worden er blij van! We hebben dan ook met veel plezier gewerkt aan onze 3 nieuwe kaartensets, die niet alleen leuk zijn om te versturen maar zich ook perfect lenen om je huis, kantoor of kamer mee op te leuken!

quote-set-postcards-coeurblonde

Op de foto’s kun je het resultaat bekijken. Alle kaarten zijn 100% eigen ontwerp (Coeurblonde illustraties, foto’s en handgeschreven teksten). We zullen deze losse kaarten en kaartensets verkopen op de Swan Market van aankomende zondag in Rotterdam.

De losse dubbele kaarten (inclusief envelop) kosten 2,95 euro per stuk en de sets bestaan uit drie dubbele kaarten met enveloppen en kosten 7,95 per set.

summer-journey-postcards-coeurblonde

Leuk om te weten over de Journey Set: deze kaarten bestaan uit stukjes foto, waarbij alle foto’s die we daar voor gebruikt hebben door onszelf zijn gemaakt in allerlei verschillende landen & steden zoals: Berlijn, Bali, Madrid, Ibiza, Florence, Amsterdam, Barcelona, Cambridge en Parijs.

losse-kaarten-coeurblonde

Online bestellen kan natuurlijk ook.

Meer info of bestellen? Breng een bezoekje aan onze Petite Pop Up Boutique >>> 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *