Coeurblonde producten | Tea for two

teafor2

Handmade with love, zo is onze ‘Tea for two’ ontstaan. Elle was op zoek naar een lief cadeau voor L. maar ze kon geen cadeau vinden waarvan haar hart sneller ging kloppen. En bij ons is het altijd van levensbelang dat een cadeau dat je aan iemand geeft echt een betekenis heeft. Het hoeft niet groot te zijn maar het gaat vaak om de gedachte erachter en het gevoel erbij.

Ze besloot daarom zelf aan de slag te gaan en zo is ‘Tea for two’ onstaan. Toen ze het te cute resultaat aan mij liet zien zei ik direct: dat is zooo schattig, daar moeten we iets mee doen. En tadaa, we hebben een mooie uitbreiding van onze Coeurblonde lijn.

Tea for two

Tea for two bestaat twee lieve met de hand genaaide theezakjes met biologische thee die vast zitten aan en kartonnen hartje (waar je het zakje aan vasthoudt), een omschrijving van de theesoort en liefdevolle hartjes confetti. Dit zit samen verpakt in een transparant luxe zakje.

Tea for Two kost 5,95 en kan bestelt worden door een mailtje te sturen naar: coeurblonde@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *