Shops Amsterdam | Hutspot

Hutspot-cover

Een goed concept begint met een briljante naam. In het geval van Hutspot klopt dit helemaal: hij geeft perfect weer dat je er een mix van verschillende dingen aantreft. Daarnaast ligt de naam van deze conceptstore natuurlijk dicht bij het woord ‘hotspot’, iets wat Hutspot wat ons betreft zeker is.

hutspot-kleding

Deze grote conceptstore bestaat uit twee delen. Boven kun je neerploffen voor een lekkere bak koffie (yes, ook met sojamelk!) of een smaakvol broodje. Een erg fijne ruimtelijke plek om met vriendinnen bij te kletsen of om een middagje op locatie te werken. Beneden vind je het shopdeelte waar je een ruim assortiment (van diverse merken) aan producten vindt. Je kunt hierbij denken aan sieraden, kleding en woonaccessoires.

Hutspot-kettingen

Nieuwsgierig geworden? Je vindt Hutspot in de Woustraat op nummer 4 in Amsterdam.

Hutspot – www.hutspotamsterdam.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *