Beauty | Cattier klei peeling

cattier-paris-klei-peeling-coeurblondeVooral in de zomer vind ik het fijn om mijn benen en gezicht regelmatig te scrubben. Omdat ik het liefst geen producten gebruik met allerlei (slechte) vreemde chemische toevoegingen was ik erg blij met de ontdekking van het Franse merk Cattier en dan vooral met de Gommage Argile, oftewel klei peeling.

De voordelen op een rijtje: Cattier is een bio merk waardoor er geen rommel in de peeling zit, de scrub ruikt heerlijk naar lavendel (een geur waar ik persoonlijk erg van kan genieten) en na het gebruik voelt mijn gezicht heerlijk fris en glad aan! Ook de prijs vond ik meevallen, ik betaalde rond de 8 euro voor een tube van 100 ml (yes, daar doe je vrij lang mee).

Ook proberen? Je kunt de Cattier klei peeling onder andere hier bestellen >>>

2 thoughts on “Beauty | Cattier klei peeling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *