Winnen | Coeurblonde dromenvanger kaartensets

dromenvanger-kaartenset-winnen-coeurblonde

Gisteren ging onze nieuwe site na twee weken van vullen en vormgeven de lucht in en wat zijn we er blij mee! De lieve en enthousiaste reacties op de site, Facebook, Twitter en Instagram hebben ons gisteren en vandaag heel wat glimlach-momenten bezorgd. Dank daarvoor!

Om te vieren dat onze site zo mooi is geworden (heeeeeeel erg bedankt ook Serge, zonder jou was het zeker niet gelukt!) geven we 3 sets weg met daarin 3 Coeurblonde dromenvanger postcards!

Ook kans maken? Deze actie is afgelopen (winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen) maar we staan nog steeds open voor tips en ideeën! Het enige wat je hoeft te doen is onder deze post een berichtje achter te laten met daarin een tip (we staan altijd open voor feedback en tips!) die je ons wilt geven rondom Coeurblonde. Als je de velden invult zien wij je contactgegevens (deze zijn niet zichtbaar op de site!) en op die manier kunnen we contact opnemen met de drie winnaars.
Meedoen kan tot en met 7 juli 18:00.

Liefs,
Elle & Pip

13 thoughts on “Winnen | Coeurblonde dromenvanger kaartensets

 1. Tamara Laan-van der Drift

  In de webshop canvasdoeken met teksten naar keuze, maar in de stijl van Elle & Pip aanbieden.

  Reply
 2. Doinja Groet

  Het ziet er inderdaad prachtig uit..! Ik zou wel nog veel meer kaarten in de shop willen vinden…

  Reply
 3. Wimke

  Phoe en jullie zijn al zo leuk!

  Een paar tips die ikzelf erg leuk zou vinden hoor! een coeurblonde-app, of maskingtape met jullie leuke teksten (bestel ik meteen ‘start each day like it’s your birthday’), gratis printabels, screensavers per maand, een online magazine, een coeurblonde-dag! Hoe leuk zou dat zijn!

  Groetjes

  Wimke

  Reply
 4. Barbara

  Een webshop zou ik gaaf vinden! En de tip: naast geboortekaartjes ook huwelijksuitnodigingen maken in opdracht. Jullie hebben zulke leuke producten en een toffe eigen stijl.

  Reply
 5. Cindy

  Een verjaardagskalender, vriendenalbums ( voor kids, want er bestaan geen hippe, maar mag ook voor volwassenen…leuk!) gepersonaliseerde uitnodigingen voor kinderfeestjes.

  Reply
 6. Bep

  Doorgaan met het maken van leuke gezellige kaarten misschien is het een idee om er ook mooie sluitstickers of cadeaustickers van te maken!!! Succes met alles wat jullie doen.:) :) :)

  Reply
 7. Esther

  Hoi Elle&Pip, supergefeliciteerd met jullie leuke site!! Ik vind het er echt strak en gezellig uitzien! Wat ik altijd handig vind is een goede zoekfunctie of bestgelezen/gelikede/geposte artikelen.
  Ga zo door! Veel creatief plezier nog! Groetjes, Esther

  Reply
 8. Vera

  Ken jullie via instagram :) heb nu nog niet echt een tip, maar kijk dan nu ook pas voor t eerst op jullie site. Jullie hebben zulke leuke, inspirerende, handgemaakte spullen. Handig om dit idd ook op instagram te delen :) groetjes van (crea)Vera

  Reply
 9. Liesbeth

  Whoopie! Gefeliciteerd met de nieuwe lay-out, jullie concept wordt echt steeds beter!
  Een tip voor jullie? Nou, jullie zijn echt heel goed bezig maar misschien kunnen jullie in de toekomst samenwerken met Candy and Treats of met Clean Closet, mijn tweede project, een standje van Coeurblonde daar zou geweldig zijn :-)

  Liefs,

  Liesbeth

  <3

  Reply
 10. Nicole

  Hey Elle en Pip,

  Ten eerste wat een leuke producten maken jullie.
  Ik heb jullie sinds kort ontdekt, dus echt veel feedback heb ik nog niet.
  Alleen: Keep up the good work!
  Misschien is het leuk om meerdere soorten kaarten te maken met jullie leuke teksten en ontwerpen.

  Groetjes Nicole

  Reply
 11. Axelle

  Misschien ook meer heerlijke receptjes en rustgevende liedjes plaatsen, dat vind ik altijd super! Of een online shop, zou echt FANTASTISCH zijn!
  Verder heb ik hier niet van commentaar! perfecte blog voor mij!
  Groetjes!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *