Coeurblonde in opdracht | Geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes-op-maat-by-coeurblonde-amsterdam

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Wie weet kunnen wij dan iets voor je betekenen! Coeurblonde ontwerpt namelijk met veel plezier geboortekaartjes op maat, waarbij je tot in detail kunt aangeven wat er op het kaartje moet komen te staan. Dit kunnen een of meerder foto’s zijn, illustraties en/of teksten. Op deze manier creëer je met onze hulp een persoonlijk kaartje dat perfect aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Ook als je nog geen specifiek idee hebt kun je bij ons terecht. We denken namelijk graag met je mee en kunnen op basis van jouw globale ideeën suggesties en mogelijkheden aandragen en deze samen met jou uitwerken tot een bijzonder kaartje.

Hoe gaan we te werk?
We beginnen altijd met het op een rijtje zetten van de wensen en ideeen om deze vervolgens door te spreken en te vertalen naar een daadwerkelijke opzet. Indien je zelf al iets voor ogen hebt kunnen we snel aan de slag en zo niet dan brainstormen we eerst met je mee over de mogelijkheden. Nadat wij genoeg informatie hebben, gaan we aan de slag met een eerste opzet.

Zodra deze klaar is leggen we ‘m aan je voor en kunnen we bekijken wat er eventueel anders kan (wellicht vind je bepaalde elementen toch niet zo passen, wil je posities of kleuren veranderen of zijn er elementen die verwijderd of toegevoegd mogen worden). Op basis van de feedback op de opzet werken we het kaartje verder uit tot het gewenste eindresultaat is bereikt . Na deze fase is het, indien gewenst, nog mogelijk om kleine aanpassingen te laten doen. 

Diverse mogelijkheden

 • Kaartontwerp, proefdruk en het gewenste aantal kaarten thuisbezorgd
 • Kaartontwerp, proefdruk en het gewenste aantal kaarten + enveloppen thuisbezorgd
 • Kaartontwerp, proefdruk en het gewenste aantal kaarten + speciale enveloppen en extra decoratie thuisbezorgd

Prijzen
Prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp en de hierboven genoemde mogelijkheden. Wil je meer weten over de prijzen en/of mogelijkheden? Stuur ons gerust een mailtje op: coeurblonde@gmail.com 

 

1 thought on “Coeurblonde in opdracht | Geboortekaartjes op maat

 1. wheretogo

  I blog frequently and I truly thank you for your information. This
  article has really peaked my interest. I will book mark your blog and keep checking
  for new details about once per week. I opted in for your Feed too.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *