Antwerpen | Boulevard Leopold B&B

Boulevardleopold

Echt ingenieus als je van vintage, gastvrijheid, heerlijke ontbijtjes en van Antwerpen houdt! Ik ga nergens anders meer heen als ik een nachtje in Antwerpen wil blijven slapen.

Vlakbij het centraal station wordt Boulevard Leopold gerund door een echtpaar dat een enorm gevoel voor stijl heeft en ook nog eens verantwoordelijk is voor het lekkerste ontbijt dat ik ooit tijdens een citytrip heb gegeten.

Er zijn drie verschillende kamers te huur maar je kunt ook een appartement huren. Ik ben er zowel met mijn moeder als met mijn vriend geweest en beide keren was het een succes! Let vooral op de kleine brocante schatten die zowel op je kamer als in de lees- en ontbijtruimte staan. Maar bovenal: get inspired!

Antwerpen | boulevard-leopold | Bed & Breakfast |

Omdat mijn foto’s van Boulevard Leopold per ongeluk zijn gewist (blond!) gebruik ik een foto van de kamer waar ik heb overnacht, gevonden op http://wiesjemartens.blogspot.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *