Boeken & Magazines | Happi Food magazine

happi-food-magazine-2013Eigenlijk koop ik haast nooit tijdschriften. Ik krijg ze regelmatig van mensen uit mijn omgeving en blader ze dan ook met plezier even door, maar ze kopen doe ik vrijwel nooit. Afgelopen week was daarop een uitzondering. Ik stond voor het tijdschriftenschap en mijn oog viel op Happi Food  (waar vanwege de vormgeving meteen van duidelijk was dat het een special is van het tijdschrift Happinez).

Na even kort bladeren was ik enthousiast en besloot ‘m mee te nemen. Geen verkeerd besluit want ik heb vrijwel alles gelezen (ja, dat is voor mij uitzonderlijk) en met plezier. Ik ben gek op eten en sta regelmatig bewust stil bij wat ik in mijn mond stop. Deze special over lekker eten en gezond leven staat vol recepten, inzichten en verhalen die helpen gezond en energiek te blijven. Wat mij betreft echt een aanrader voor iedereen die van (gezond) eten houdt!

Happi Food ligt nu in de winkel maar het is ook mogelijk op deze uitgave online te bestellen, dit kun je hier doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *