Food Hotspots Parijs | Rose Bakery

rose-bakery-paris-coeurblonde

Tijdens mijn stedentrip naar Parijs in januari dit jaar bezocht ik het schattige Rose Bakery (alleen de naam op zich klinkt al cute, toch?) Je kunt hier terecht voor ontbijt, brunch en lunch. Helaas waren wij hier vrij vroeg op de dag, waardoor we alleen konden kiezen uit de zoetigheden. Geen ramp, ook in alle vroegte word ik erg vrolijk van een warme scone met jam ;- ).

rose-bakery-scone-parijs-coeurblonde

Je kon wel zien hoe het personeel druk bezig was met de voorbereidingen voor de lunchgerechten en dat zag er erg goed en vers uit. Een extra pluspunt voor mij persoonlijk was dat ze ook koffie schenken met sojamelk.
Goed om te weten: Rose Bakery heeft twee vestigingen in Parijs: 30 Rue Debelleyme (Le Marais) en 46 Rue des Martyrs | Rose Bakery FB page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *