Coeurblonde in opdracht | Visitekaartjes

visitekaartjes-business-cards-laten-maken-coeurblonde

Op zoek naar een visitekaartje dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid en/of werkzaamheden? Coeurblonde ontwerpt visitekaartjes op maat! Dit betekent dat jij zelf kunt aangeven wat jouw kaartje moet uitstralen en wat voor stijl, kleuren, letters en beelden (foto’s of illustraties) je leuk vindt.

Nog geen ideeën voor het ontwerp? Ook dat is geen probleem. We denken graag met je mee en helpen je op weg door het aandragen van diverse mogelijkheden die aansluiten bij jouw business en smaak.

Meer nodig dan alleen een visitekaartje?
We ontwerpen ook logo’s, website/blog headers, buttons, huisstijlen, flyers, folders en websites. Het is dus ook mogelijk om voor een passend pakket te kiezen, met daarin alleen de dingen die jij nodig hebt. Mail ons gerust voor de mogelijkheden: coeurblonde@gmail.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *